STAM

STPM P3(2014)

HARI LAGI

PELAKSANAAN UJIAN KOMPETENSI ICT KEPADA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN PDF Cetak E-mail
Jumaat, 27 September 2013 10:39

Semua Pengetua dan Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Hilir Perak

PELAKSANAAN UIAN KOMPETENSI ICT KEPADA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (GURU DAN PENTADBIR SEKOLAH) KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA

Dengan Hormatnya, perkara di atas dirujuk untuk perhatian dan tindakan tuan.

2. Sehubungan dengan itu, semua Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (Guru dan pentadbir sekolah) diminta untuk menduduki ujian kompetensi tersebut yang dilaksanakan secara atas talian bermula 27 September hingga 2 Oktober 2013 (Jumaat hingga Rabu)

3. Ujian boleh diakses 24 jam di pautan http://ict-kpm.azurewebsites.net. Ujian tersebut mengandungi 30 soalan yang wajib kesemuanya dijawab dalam tempoh 40 minit.

4. Surat arahan dan panduan ujian boleh dimuat turun DI SINI.

Sekian, terima kasih