Aplikasi

mod_vvisit_counterKeseluruhan2013304

IP anda: 23.21.34.188
Today: Apr 18, 2014
PPD Hilir Perak Buletin PPD - Terkini & Semasa DOKUMEN STANDARD KURIKULUM DAN PENTAKSIRAN (DSKP) TAHUN 4 KSSR - 2013 (SEMUA MATA PELAJARAN)
DOKUMEN STANDARD KURIKULUM DAN PENTAKSIRAN (DSKP) TAHUN 4 KSSR - 2013 (SEMUA MATA PELAJARAN) PDF Cetak E-mail
Selasa, 17 September 2013 16:42

Semua Guru Besar,

Sekolah-sekolah Rendah Daerah Hilir Perak.

KURSUS ORIENTASI DOKUMEN STANDARD KURIKULUM DAN PENTAKSIRAN (DSKP) TAHUN 4 KSSR - 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas dirujuk untuk perhatian dan tindakan tuan.

2.    Mohon kerjasama tuan mengambil perhatian terhadap  Kursus Orientasi Dokumen Standard dan Pentaksiran (DSKP) Tahun 4 KSSR bagi daerah Hilir Perak.

3.   Tuan dipohon untuk menghantar peserta dari sekolah tuan untuk menghadiri kursus bagi mata pelajaran yang berkaitan di lokasi yang telah ditetapkan bermula pada pukul 8.00 pagi.

4.      Tuan digesa mengambil tindakan seperti berikut:

4.1   Memuat turun dan mencetak DSKP Tahun 4 KSSR (mengikut mata pelajaran masing-masing)

* Bahan kursus : Muat turun semua mata pelajaran pada pautan di bawah.

DSKP Tahun 4 KSSR (A)

DSKP Tahun 4 KSSR (B)

DSKP Tahun 4 KSSR (C)

Sekian, dimaklumkan. Terima kasih.