Aplikasi

mod_vvisit_counterKeseluruhan2009948

IP anda: 54.205.166.220
Today: Apr 17, 2014
PPD Hilir Perak Buletin PPD Unit Pengurusan Akademik (UPA) KURSUS ORIENTASI DOKUMEN STANDARD KURIKULUM DAN PENTAKSIRAN (DSKP) PEND. MORAL TAHUN 4 KSSR - 2013
KURSUS ORIENTASI DOKUMEN STANDARD KURIKULUM DAN PENTAKSIRAN (DSKP) PEND. MORAL TAHUN 4 KSSR - 2013 PDF Cetak E-mail
Selasa, 17 September 2013 09:18

Semua Guru Besar,

Sekolah-sekolah Rendah Daerah Hilir Perak.

KURSUS ORIENTASI DOKUMEN STANDARD KURIKULUM DAN PENTAKSIRAN (DSKP) PENDIDIKAN MORAL TAHUN 4 KSSR - 2013

Mohon kerjasama tuan mengambil perhatian terhadap  Kursus Orientasi Dokumen Standard dan Pentaksiran (DSKP) Tahun 4 KSSR bagi daerah Hilir Perak.

2.   Tuan diminta menghantar seorang guru untuk menghadiri kursus bagi mata pelajaran yang berkaitan di lokasi yang telah ditetapkan bermula pada pukul 8.00 pagi.

3.      Tuan digesa mengambil tindakan seperti berikut:

3.1   Memuat turun dan mencetak:

* Bahan kursus - DSKP Pendidikan Moral

Sekian, dimaklumkan. Terima kasih.