Aplikasi

mod_vvisit_counterKeseluruhan2016045

IP anda: 174.129.80.166
Today: Apr 19, 2014
PPD Hilir Perak Buletin PPD Unit Pengurusan Kemanusiaan (UPK) KUIZ WARISAN MELALUI TALIAN (ONLINE)
KUIZ WARISAN MELALUI TALIAN (ONLINE) PDF Cetak E-mail
Rabu, 11 September 2013 15:05

Semua Pengetua,

Semua Guru Besar

Sekolah-sekolah daerah Hilir Perak.

KUIZ WARISAN MELALUI TALIAN (ONLINE)

Dengan segala hormatnya perkara diatas dirujuk untuk perhatian dan tindakan tuan.

2.  Sukacita dimaklumkan bahawa Jabatan Warisan Negara sedang menganjurkan Kuiz Warisan Online secara bulanan. Ia bertujuan untuk meningkatkan kefahaman dan kesedaran masyarakat terhadap warisan negara. Kuis Warisan online boleh dilayari di www.heritage.gov.my

3. Penyertaan adalah terbuka kepada pelajar dan masyarakat umum. Pemenang Kuiz Warisan Online akan menerima hadiah menarik dari pihak penganjur.

4.  Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Zaharudin atau Cik Aimill Hayati Muhammad Tajuddin di talian 03-22609065/ 9069. Segala kerjasama dari pihak tuan kami dahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian