PERMOHONAN KE SEKOLAH BERASRAMA PENUH 2014 PDF Cetak E-mail
Khamis, 05 September 2013 12:08

Pengetua dan Guru Besar

sekolah-sekolah daerah Hilir Perak

PERMOHONAN KE SEKOLAH BERASRAMA PENUH (SBP) DAN SEKOLAH KAWALAN KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA 2014

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa permohonan ke TINGKATAN 1 dan TINGKATAN 4 Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Kawalan kementerian Pendidikan 2014 telah dibuka mulai 1 September hingga 15 Oktober 2013. Permohonan boleh di buat melalui pautan laman di bawah ;

Panduan permohonan muat turun DI SINI

3.        Permohonan boleh dilakukan oleh ibu bapa sendiri atau melalui pihak sekolah. Walaubagaimanapun pengesahan permohonan perlu dibuat melaui sekolah masing-masing. Pengesahan perlu dilakukan oleh Guru kelas dan juga pengesahan Guru Besar.

4.       Sebarang pertanyaan mengenai permohonan tersebut boleh hubungi En. Mat Hamdan bin Amin (Penolong PPD Menengah) di talian 019-576 0253.

Sekian, terima kasih