EKSPO PENYELIDIKAN DAN INOVASI DALAM PENDIDIKAN ERINGKAT ANTARABANGSA 2013 (Edu-InERI 2013) PDF Cetak E-mail
Isnin, 02 September 2013 11:39

Semua Pengetua

Semua Guru Besar

sekolah-sekolah daerah Hilir Perak

Sukacita merujuk kepada perkaradi atas.

2.  Dimaklumkan berdasar surat Jabatan Pendidikan Perak rujukan : J.Pel.Pk.(AM) 5097/6/1(44) bertarikh 26 Ogos 2013, Ekspo Penyelidikan Dan Inovasi Pendidikan Peringkat Antarabangsa 2013 (Edu-InERI 2013) akan diadakan mengikut ketetapan seperti berikut :

Tarikh : 20 hingga 22 September 2013.
Tempat : Dewan Besar UPSI, Kampus Sultan Azlan Shah, Proton City.

Pakaian : Pakaian Kerja (Guru/ Pegawai)

Pakaian Sekolah (Pelajar/ Murid)

3.  Maklumat berkaitan boleh dirujukmelalui Laman Web JPN Perak. Kerjasama dan kehadiran tuan dalam majlis ini amatlah dihargai. Sebarang pertanyaan boleh dirujuk kepada Sektor Jaminan Kualiti di talian 05-241 4000 samb. 190 (Haji Rasdi b Ariffin)

Sekian