INSTRUMEN PASCAUJIAN PROGRAM PEMULIHAN 3M (PROTIM) BAGI KEMAHIRAN MATEMATIK TAHUN 4, 5 DAN 6 2013 PDF Cetak E-mail
Sabtu, 20 Julai 2013 11:17

BAHAN PASCAUJIAN PROTIM MATEMATIK 2013

Semua Guru Besar

SK / SJK (C) / SJK (T),
Daerah Hilir Perak.

INSTRUMEN PASCAUJIAN PROGRAM PEMULIHAN 3M (PROTIM) BAGI KEMAHIRAN MATEMATIK  TAHUN 4, 5 DAN 6 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas dirujuk untuk perhatian dan tindakan tuan.
2. Sukacita dimaklumkan bahawa Pascaujian PROTIM Tahun 4, 5 dan 6 bagi kemahiran Matematik perlu dilaksanakan di semua sekolah rendah dari 21 hingga 26 Julai 2013.

3. Sehubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk memuat turun bahan Praujian PROTIM Matematik DISINI. Bersama-sama ini juga dilampirkan Data Praujian Sekolah , Borang Rumusan, Kertas Makluman Perlaksanaan dan Bahan Pembentangan Protim untuk panduan pihak tuan.
4. Emailkan analisis data keputusan pascaujian Matematik tersebut kepada En. Zam Ma'mor bin Misiran( Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya )  sebelum atau pada 2 Ogos 2013 (Jumaat). Sesalinan data tersebut perlulah dihantar ke Pejabat Pelajaran Daerah Hilir Perak.
5. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Zam Ma'mor bin Misiran, Penolong PPD Sains dan Matematik (Rendah) di talian 019-2098567

Kerjasama pihak tuan dalam menjayakan prorgam ini amat dihargai.

Sekian. Terima kasih.