real estate menu left
real estate menu right

Get Adobe Flash Player

Tinta PPD
Info PPD
Berita
Takwim PPD

PEPERIKSAAN AWAM

UPSR

142

hari lagi.

PPMR

156

hari lagi.

SPM & STPM

197

hari lagi.

PPD Hilir Perak
DATA KEBERADAAN PENGETUA/GURU BESAR GI MESYUARAT TASK FORCE MELINDUNGI MASA INSTRUKSIONAL (MMI) PDF Cetak E-mail
Rating Pengguna: / 1
Kurang BaikTerbaik 
Ditulis oleh Penolong PPD ICT   
Rabu, 03 Julai 2013 08:39

DATA KEBERADAAN PENGETUA/GURU BESAR GI MESYUARAT TASK FORCE MELINDUNGI MASA INSTRUKSIONAL (MMI) DAN PERLAKSANAAN KEBERADAAN GURU DALAM BILIK DARJAH BIL. 3/2013

 

Kepada Pengetua dan Guru Besar sekolah berkenaan :

SM Sains Bagan Datoh,

Kolej Vokasional Teluk Intan,

SMA Al Ulum As Syariah,

SMK Seri Perak,

SK Raja Muda Musa,

SK Khir Johari,

SK St. Anthony,

SK Hutan Melintang,

SJK (C) Simpang Tiga,

SJK (C) Chong Min,

SJK (T) Ladang Sussex,

SJK (T) Barathi,

 

Tuan,DATA KEBERADAAN PENGETUA/GURU BESAR GI MESYUARAT TASK FORCE MELINDUNGI MASA INSTRUKSIONAL (MMI) DAN PERLAKSANAAN KEBERADAAN GURU DALAM BILIK DARJAH BIL. 3/2013

Merujuk kepada surat daripada Kementerian Pelajaran Malaysia KP(BPSH-PKICT) 103/020/39/(2) bertarikh 25 Jun 2013 mengkehendaki pihak tuan/puan menyediakan data keberadaan Pengetua/Guru Besar  berdasarkan format di Lampiran A mengikut daerah masing-masing.

Pemilihan sampel  sekolah adalah berdasarkan  kepada kriteria yang telah di tetapkan oleh pihak Kementerian. Sehubungan dengan itu tuan/puan boleh muat turun maklumat berkaitan surat siaran KPM dan format Lampiran A tersebut.

Pengisian untuk format daerah boleh menggunakan fail “Format Data Keberadaan Pengetua dan Guru Besar - (Nama PPD).xlsx” dan pastikan (Nama PPD) ditukar kepada PPD masing-masing dan emailkan kepada Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya dan  Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya sebelum 4 Julai 2013.

Muat turun fail di sini

Maklumat lanjut boleh hubungi En. Mat Hamdan bin Amin di talian 019-5760253

Sekian Terima Kasih

Unit Pengurusan Sekolah

 


Dijanakan oleh Unit ICT PPD Hilir Perak, Pejabat Pelajaran Daerah Hilir Perak. >>> Penafian:PPD Hilir Perak tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman web ini.