DATA KEBERADAAN PENGETUA/GURU BESAR GI MESYUARAT TASK FORCE MELINDUNGI MASA INSTRUKSIONAL (MMI) PDF Cetak E-mail
Rabu, 03 Julai 2013 08:39

DATA KEBERADAAN PENGETUA/GURU BESAR GI MESYUARAT TASK FORCE MELINDUNGI MASA INSTRUKSIONAL (MMI) DAN PERLAKSANAAN KEBERADAAN GURU DALAM BILIK DARJAH BIL. 3/2013

Kepada Pengetua dan Guru Besar sekolah berkenaan :

SM Sains Bagan Datoh,

Kolej Vokasional Teluk Intan,

SMA Al Ulum As Syariah,

SMK Seri Perak,

SK Raja Muda Musa,

SK Khir Johari,

SK St. Anthony,

SK Hutan Melintang,

SJK (C) Simpang Tiga,

SJK (C) Chong Min,

SJK (T) Ladang Sussex,

SJK (T) Barathi,

Merujuk kepada surat daripada Kementerian Pelajaran Malaysia KP(BPSH-PKICT) 103/020/39/(2) bertarikh 25 Jun 2013 mengkehendaki pihak tuan/puan menyediakan data keberadaan Pengetua/Guru Besar  berdasarkan format di Lampiran A mengikut daerah masing-masing.

Pemilihan sampel  sekolah adalah berdasarkan  kepada kriteria yang telah di tetapkan oleh pihak Kementerian. Sehubungan dengan itu tuan/puan boleh muat turun maklumat berkaitan surat siaran KPM dan format Lampiran A tersebut.

Pengisian untuk format daerah boleh menggunakan fail “Format Data Keberadaan Pengetua dan Guru Besar - (Nama PPD).xlsx” dan pastikan (Nama PPD) ditukar kepada PPD masing-masing dan emailkan kepada Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya dan  Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya sebelum 4 Julai 2013.

Muat turun fail di sini

Maklumat lanjut boleh hubungi En. Mat Hamdan bin Amin di talian 019-5760253