STAM

STPM P3(2014)

HARI LAGI

PENGISIAN DATA MARKAH UJIAN PERTENGAHAN TAHUN KE DALAM SAPS 2013 PDF Cetak E-mail
Khamis, 23 Mei 2013 11:28

Semua  Pengetua dan Guru Besar

Sekolah- Sekolah Daerah Hilir Perak

PENGISIAN DATA  MARKAH UJIAN PERTENGAHAN TAHUN  KE DALAM SISTEM ANALISIS PEPERIKSAAN SEKOLAH  ( SAPS ) TAHUN 2013

2.         Dimaklumkan bahawa pengisian data markah Ujian Pertengahan Tahun didalam Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah ( SAPS ) telah pun bermula. Bagi tujuan membuat analisis awal di peringkat daerah, tarikh akhir pengisian Markah Ujian Pertengahan Tahun 2013 adalah seperti yang berikut :

2.1 Sekolah Rendah pada atau sebelum 5 Jun 2013 (Rabu)

2.2 Sekolah Menengah pada atau sebelum 14 Jun 2013 (Jumaat)

3.         Adalah diingatkan bahawa semua sekolah adalah wajib mengisi data markah Ujian Pertengahan tahun kedalam Sistem  Analisis Peperiksaan Sekolah ( SAPS ) tersebut pada tarikh yang ditetapkan. Tuan juga akan diminta memberi surat penjelasan sekiranya gagal membuat pengisian data mengikut tarikh yang telah ditetapkan.

4.         Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, pihak tuan boleh menghubungi pegawai meja, Hj. Amir Bin Kamarudin ( Pen. PPD Teknik & Vokesional ) di talian 019-5521135 .

Kerjasama dan perhatian  tuan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.