PENGEMASKINIAN DATA e-PROFIL PERKHIDMATAN PENDIDIKAN KPM PDF Cetak E-mail
Selasa, 14 Mei 2013 15:17

Semua Pengetua/ Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Hilir Perak

PENGEMASKINIAN DATA e-PROFIL PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA

2.            Dengan ini dimaklumkan bahawa Bahagian Pendidikan Guru, Kementerian Pelajaran Malaysia telah mendapati pengemaskinian e-Profil dan Borang Soal Selidik (TNA) Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) di sekolah tuan masih belum dilaksanakan sepenuhnya.

3.            Sehubungan dengan itu, kerjasama tuan adalah dipohon untuk memastikan semua PPP di bawah pentadbiran tuan mengemaskini dan melengkapkan maklumat e-Profil dan Borang Soal Selidik (TNA) secara dalam talian melalui Sistem Pengurusan Latihan Guru  (SPLG) Kementerian Pelajaran Malaysia  sebelum 22 Mei 2013.

Sekian . Terima kasih.