MAKLUMAT TAMBAHAN - APLIKASI INFOMURID PDF Cetak E-mail

Pengetua dan Guru Besar

Sekolah-Sekolah

Daerah Hilir Perak.

MAKLUMAT TAMBAHAN APLIKASI INFOMURID TERHADAP KAJIAN PELAKSANAAN KURIKULUM SAINS TULEN BAGI MATA PELAJARAN BIOLOGI, FIZIK DAN KIMIA DAN AUDIT PENARAFAN MAKMAL DAN BILIK SAINS 2013 SECARA ONLINE

4.        Sehubungan dengan itu, mohon pihak tuan menggunakan KOD SEKOLAH masing-masing untuk username dan password dalam aplikasi di http://www.infomurid.com/spa/. Sebarang pertanyaan sila hubungi Encik Mohd Azmin bin Samsudin, Penolong PPD Sains dan Matematik di talian 012-5656349.

Kerjasama tuan didahului dengan ucapan terima kasih.