PENGISIAN MAKLUMAT PENCAPAIAN DAN POST MORTEM SPM 2012 PDF Cetak E-mail
Selasa, 23 April 2013 10:12

Semua  Pengetua

Sekolah- Sekolah Daerah Hilir Perak

PENGISIAN MAKLUMAT PENCAPAIAN DAN POST MORTEM SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM) 2012 PEJABAT PELAJARAN DAERAH HILIR PERAK

2.         Pihak Pejabat Pelajaran Daerah Hilir Perak sedang mengemas kini maklumat Pencapaian dan Post Mortem Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2012 untuk dibuat analisis  diperingkat daerah serta perancangan bagi Tahun 2013.

3.         Sehubungan dengan itu pihak kami memohon semua sekolah mengisi data sekolah masing-masing seperti Lampiran 1 yang boleh dimuat turun di Portal PPD Hilir Perak.

4.         Sesalinan ”hardcopy” dan ”softcopy  yang telah lengkap pengisiannya  diwajibkan hantar kepada Pegawai Meja SPM (Hj. Amir Bin Kamarudin / 019-5521135) dan melalui email kepada Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya sebelum atau pada 27 April 2013.

Kerjasama dan perhatian  tuan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

BERKHIDMAT  UNTUK  NEGARA

Saya yang menurut perintah,

(HJ. ZAINAL ABIDDIN BIN OSMAN, AMN., AMP.)

Pegawai Pelajaran Daerah Hilir Perak.