PERTANDINGAN BOLASEPAK 9 SEBELAH ANTARA SEKOLAH-SEKOLAH RENDAH NEGERI PERAK 2013 PDF Cetak E-mail
Ditulis oleh Unit Pengurusan Sekolah
Isnin, 15 April 2013 08:09

Guru Besar,

Sekolah Rendah daerah Hilir Perak

Adalah dimaklumkan bahawa Persatuan Bola Sepak India Perak akan menganjurkan Pertandingan Bola Sepak 9 Sebelah antara Sekolah-sekolah Rendah di Negeri Perak. Pertandingan tersebut akan dilangsungkan seperti berikut:

Tarikh   : 11 Mei 2013

Masa     : Mulai 8.00 pagi hingga 5.00 pagi

Tempat : Padang Ipoh

Bayaran : Percuma

Sebarang pertanyaan sila hubungi En. R. Muniandy di talian 012-5262411

Sekolah yang ingin menyertai pertandingan ini perlu mematuhi perkara-perkara berikut:

1. Setiap murid perlu mendapat kebenaran bertulis dari ibu bapa atau penjaga dan pengetua / guru besar untuk mengambil bahagian;

2. Keselamatan atau kebajikan murid perlu diberi keutamaan. Murid yang terlibat hendaklah mempunyai insuran;

3. Guru hendaklah mengiring murid dalam semua aktiviti di luar sekolah. Sekiranya terdapat murid perempuan, seorang guru wanita hendaklah mengiring pasukan tersebut;

4. Segala perbelanjaan, pengangkutan, makan/minum dan menginapan adalah tanggungjawab oleh pihak penganjur;

5. Kesihatan murid perlu diberi perhatian dan tiada paksaan untuk mengambil bahagian. Pelajar yang menghadapi masalah kesihatan seperti lelah, luka, penyakit berkala, penyakit jantung, penyakit kronik dan lain-lain TIDAK DIBENARKAN MENGAMBIL BAHAGIAN.

6. Pelajar tidak dibenarkan mengikat kontrak dengan mana-mana persatuan. Sila rujuk Surat Pekeliling Ikhtisas Bil. 8/1995