KURSUS PENGGUNAAN SISTEM PELAPORAN ISU DISIPLIN (e-PIDP) PDF Cetak E-mail
Ditulis oleh Unit Pengurusan Sekolah
Isnin, 11 Mac 2013 17:22

Semua Guru Besar Sekolah Kebangsaan

KURSUS PENGGUNAAN SISTEM PELAPORAN ISU DISIPLIN (e-PIDP) DAN SISTEM PEMANTAUAN ADUAN AGENSI AWAM (ISPAAA)

Dengan hormatnya, perkara di atas dirujuk untuk  makluman dan tindakan tuan.

2.     Sehubungan perkara di atas, Urus Setia Pengurusan Aduan Sektor Pengurusan Jabatan Pelajaran Perak diminta untuk menyampaikan maklumat berkaitan dengan Sistem Pelaporan Isu Disiplin (e-PIDP) kepada semua Penolong Kanan Hal Ehwal Murid (HEM) seperti ketentuan berikut:

2.1 Tarikh           : 14 Mac 2013 (Khamis)
        2.2 Masa             : 2.15 petang (Pendaftaran)
        2.3 Tempat         : Bilik Mesyuarat Alamanda
                                    Pejabat Pelajaran Daerah Hilir Perak
        2.4 Penceramah  : Penolong Pengarah (Pengurusan Aduan)

3.     Kerjasama tuan dipohon untuk membenarkan pegawai terlibat menghadiri kursus tersebut. Sila bawa bersama lap top dan broadband (jika ada).

4.     Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau makluman, sila berhubung dengan Hj. Ahmad Faisal bin Zakaria, di talian  05-6221970 sambungan 205 atau 019-5711527.

Sekian, terima kasih.