Aplikasi

ke arah hilir perak no 1
Helpdesk_1BNet
         Info dari Unit
PENGISIAN LAPORAN MELINDUNGI MASA INSTRUKSIONAL (MMI) PPD HILIR PERAK TAHUN 2013 PDF Cetak E-mail
Khamis, 28 Februari 2013 09:12

Semua Pengetua dan Guru Besar
Sekolah-sekolah Daerah Hilir Perak

PENGISIAN LAPORAN MELINDUNGI MASA INSTRUKSIONAL (MMI) PEJABAT PELAJARAN DAERAH HILIR PERAK TAHUN 2013

2.     Dimaklumkan bahawa Pejabat Pelajaran Daerah Hilir Perak sedang mengumpul laporan Melindungi Masa Instruksional (MMI) bagi Tahun 2013.

3.     Sehubungan dengan itu pihak kami memohon semua sekolah mengisi Borang Lampiran A dan Lampiran D merujuk Panduan Pelaksanaan Melindungi Masa Instruksional (MMI) yang telah dimuat naik pada Portal PPD Hilir Perak bertarikh 14 Februari 2013.

4.     Sesalinan laporan "hardcopy" yang telah lengkap pengisiannya diwajibkan hantar sebelum atau pada 15 Mac 2013 untuk perhatian Hj. Amir bin Kamarudin (Pen. PPD Vokesional & Teknik).

5.     Kerjasama dan perhatian tuan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.