TAKLIMAT SARANA PIBG DAN SARANA SEKOLAH PDF Cetak E-mail

Semua Pengetua dan Guru Besar
Sekolah Menengah dan Rendah Daerah Hilir Perak,

TAKLIMAT SARANA IBU BAPA DAN SARANA SEKOLAH

2.     Tuan diminta untuk melaksanakan Taklimat Sarana PIBG dan Sarana Sekolah yang disampaikan oleh Pengetua/ Guru Besar dan YDP PIBG/Wakil kepada semua ibu bapa dalam Majlis Penyampaian Bantuan RM100 mulai 15 Januari 2013 di sekolah masing-masing.

3.      Taklimat tersebut WAJIB dilaksanakan TANPA GAGAL dan laporan mesti dihantar ke PPD masing-masing TIGA (3) hari selepas taklimat tersebut dijalankan.

4.      Kegagalan pihak tuan untuk menjalankan taklimat serta menghantar laporan akan dimaklumkan terus kepada PMO PPPM 2013-2025 dan Surat Mohon Penjelasan akan dikeluarkan kepada tuan.

5.      Sebarang pertanyaan, tuan boleh menghubungi Penolong PPD Perhubungan dan Pendaftaran di talian 019-5711527.

Sekian dimaklumkan. Terima kasih.