Aplikasi

mod_vvisit_counterKeseluruhan2022981

IP anda: 54.196.196.72
Today: Apr 21, 2014
PPD Hilir Perak Buletin PPD - Terkini & Semasa TAKLIMAT SARANA PIBG DAN SARANA SEKOLAH
TAKLIMAT SARANA PIBG DAN SARANA SEKOLAH PDF Cetak E-mail
Ditulis oleh Unit Pengurusan Sekolah
Isnin, 14 Januari 2013 00:10

Semua Pengetua dan Guru Besar
Sekolah Menengah dan Rendah Daerah Hilir Perak,

TAKLIMAT SARANA IBU BAPA DAN SARANA SEKOLAH

2.     Tuan diminta untuk melaksanakan Taklimat Sarana PIBG dan Sarana Sekolah yang disampaikan oleh Pengetua/ Guru Besar dan YDP PIBG/Wakil kepada semua ibu bapa dalam Majlis Penyampaian Bantuan RM100 mulai 15 Januari 2013 di sekolah masing-masing.

3.      Taklimat tersebut WAJIB dilaksanakan TANPA GAGAL dan laporan mesti dihantar ke PPD masing-masing TIGA (3) hari selepas taklimat tersebut dijalankan.

4.      Kegagalan pihak tuan untuk menjalankan taklimat serta menghantar laporan akan dimaklumkan terus kepada PMO PPPM 2013-2025 dan Surat Mohon Penjelasan akan dikeluarkan kepada tuan.

5.      Sebarang pertanyaan, tuan boleh menghubungi Penolong PPD Perhubungan dan Pendaftaran di talian 019-5711527.

Sekian dimaklumkan. Terima kasih.